KOWORK_koral.png

Ищу работу в Европе

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І ЗАХИСТИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Загальні положення

 

Управління даними здійснюється ТОВ «УКРАЇНСЬКЕ НЕЗАЛЕЖНЕ ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО НОВИН», код ЄДРПОУ 21452108, юридичною особою, зареєстрованою та чинною відповідно до вимог законодавства.

Компанія з великою повагою відноситься до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується сервісами, що надаються Сайтом; у зв'язку з чим Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши та забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача.

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних, встановлює порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види збираних персональних даних, цілі використання таких персональних даних, взаємодію Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

Збір та використання персональних даних

 

Власником та розпорядником персональними даними користувачів Сайту є ТОВ «УКРАЇНСЬКЕ НЕЗАЛЕЖНЕ ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНЦІЯ НОВИН».

 

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

 

- даних, наданих користувачем як із заповненні реєстраційних форм, і у процесі користування сервисами;

 

- файлів cookie;

- ір-адреси;

 

- параметрів та налаштувань інтернет-браузерів.

 

Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я та прізвище, логін та пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо та добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних з метою використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці метою їх обробки.

Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку користувача не обробляються та не зберігаються.

 

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова інформація, користувач буде про це повідомлений в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, щодо опрацювання якої законодавством встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального. покаранню, а також дані щодо здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані щодо статистики відвідування Сайту. Інформація може містити інформацію про з'єднання, трафіку, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

 

Обробка персональних даних

 

Обробка та зберігання даних персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються та можуть зберігатися у Базі персональних даних або в окремій таблиці Бази даних Сайту.

 

Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються для забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації»,

«Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання Сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

 

Термін зберігання персональних даних

 

Персональні дані зберігаються протягом терміну трохи більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

 

Використання файлів cookie

 

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує веб-сайт.

Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігаються в комп'ютері, доки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто вони зберігаються лише до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

 

Важливо:

 

• при повторному відвідуванні користувачем Сайту дані файлів cookie оновлюються;

 

• у більшості випадків веб-браузер за замовчуванням дозволяє автоматично зберігати файли cookie на пристрої користувача;

• відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

 

Компанія піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, і для цього Компанії необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, переваги та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Компанії покращити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс та навігацію Сервісу.

Згідно з класифікацією Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Компанія використовує такі категорії файлів cookie:

 

Строго необхідні файли cookie-потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці та при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту. Також здійснюють запам'ятовування попередніх дій користувача під час переходу на попередню сторінку у тій самій сесії.

Експлуатаційні файли cookie- агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: час перебування на Сайті, найчастіше відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи та сервіси сайту були найбільш цікавими для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія тощо.

Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних завдань. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

Функціональні файли cookie - використовуються для збереження настройок або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: ім'я користувача, фото у профілі, інформація за залишеними коментарями, мова сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася користувачеві будь-яка інформація або вибрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування Сайту.

 

Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитування, голосування) та взаємодіяти з соціальними мережами.

Щоб зробити приємнішими враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом.

 

Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

Цільові файли cookie – використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, з метою уникнення повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів під час переходів, а також інші параметри налаштування Сайту.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств та партнерів із суміжних бізнесів для того, щоб вони надавали якісну рекламу, що таргетує.

 

Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики:

 

Для оперативної доставки, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на Сайті Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Instagram, Alphabet Inc., Gemius та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача під час роботи на Сайті.

 

Слід звернути увагу на те, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Усі необхідні відомості про їхнє використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.

 

* Умови використання Google Analytics 

http://www.google.com/analytics/terms/ru.html

 

* Політика конфіденційності сервісу TNS Україна викладена на сторінці

https://tns-ua.com/konfidentsialnos

 

* Політика конфіденційності сервісу Gemius викладена на сторінці http://www.gemius.com.ua/politika-konfidencialnosti.html

 

* Політика у сфері конфіденційності та персональних даних Bigmir http://info.bigmir.net/privacy_policy

Важливо:

* конфігурація параметрів файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися;

* Слід нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie;

* відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту та неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Щоб звернутися до Компанії з використання файлів cookie, надішліть повідомлення електронною поштою 3kjobs@gmail.com

Якщо користувач не включає використання файлів cookie або спеціально видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту користувачеві буде повторно запропоновано ввімкнення та використання файлів cookie.

Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie, не продається та не розповсюджується у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутні коди інших Інтернет-ресурсів та третіх осіб, внаслідок чого такі Інтернет-ресурси та треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими Інтернет-ресурсами можуть бути:

 

- системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.)

 

- соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).

Використання зазначених сервісів Компанії необхідне для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених послуг, Компанія не зберігає і не обробляє.

 

Відповідно, якщо користувач через будь-які причини не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого облікового запису або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер).

Безпека неповнолітніх

 

Сайт не призначено для неповнолітніх користувачів. Компанія дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, у зв'язку з чим, зі свого боку, Компанія звертається до батьків з проханням пояснити своїм дітям питання безпеки в Інтернеті, їхню конкретну мету та необхідність використання тих чи інших сервісів. сайту.

 

Взаємодія Компанії з третіми особами щодо персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або інших випадках, викладених у цій Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю та невід'ємним змістом, у тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, яка добровільно та усвідомлено передається останніми Компанії.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно з інформаційною метою). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим Компанія рекомендує ознайомитися з політикою у сфері конфіденційності та персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.

 

Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на Сайті

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто Компанія жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» користувача при використанні останніх сервісів Сайту.

 

Захист персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни чи знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.

 

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню або обробленні такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Компанія надає доступ до інформації та персональних даних лише уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії.

 

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) на користь національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Користувач має право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, за умови вказівки прізвища, імені та по батькові, місця проживання (місця перебування) та реквізитів документа, що засвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, встановлених законом.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безкоштовно.

 

Відстрочення доступу користувача до своїх особистих даних не допускається.

 

Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. У цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, неспроможна перевищувати сорока п'яти календарних днів.

 

Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення.

Рішення про відстрочку або відмову у доступі до персональних даних може бути оскаржене до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або через суд.

 

Права суб'єкта персональних даних

 

Компанія доводить до Вашої інформації про Ваші права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

 

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;

 

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

 

5) пред'являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

 

6) пред'являти мотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;

 

8) звертатися зі скаргами на опрацювання своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

 

9) застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

 

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

 

12) знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;

 

13) на захист від автоматизованого рішення, що має правові наслідки.

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, що Вами надано Компанії відповідно до цієї Політики, або у разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, що обробляються Компанією, будь ласка, звертайтесь до Компанії: електронною поштою на email.

 

Зміна Політики

У цю Політику періодично та без попереднього повідомлення користувача про це можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, за зміни вимог законодавства.

 

У разі внесення істотних змін до цієї Політики Компанією буде розміщено повідомлення на Сайті та вказано термін набуття чинності цими змінами. Якщо протягом зазначеного терміну Ви не відмовитеся від їх прийняття у письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтесь із відповідними змінами Політики.

 

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб знати будь-які зміни або доповнення.

Свяжитесь со мной